Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ.


Σε απάντηση της διαμαρτυρίας σας προς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων ανακύκλωσης, σας ενημερώνουμε ότι μετά από ακινητοποιήσεις αυτοκινήτων ανακύκλωσης λόγω μηχανικών βλαβών, την αποκομιδή εκτελούν απορριμματοφόρα (πρέσες). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τις συχνές καταγγελίες από μη γνώση των πολιτών.
Επίσης κάδοι ανακύκλωσης που διαπιστώνονται να περιέχουν μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων (μη ανακυκλώσιμων) προγραμματίζονται από την υπηρεσία Καθαριότητας στο πρόγραμμα των απορριμματοφόρων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΟ ΔΕ ΣΥΜΒΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΙΧΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΜΕ 3-4 ΑΝΟΙΚΤΑ  ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΗΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου